Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Zeg verstoppingen vaarwel!

Verstoppingen komen steeds geheel onverwachts opduiken. Geef ze een koekje van eigen deeg en bestrijdt ze al even snel als ze gekomen zijn! t Ontstopperke staat u met raad en daad bij, ongeacht het mankement.
t Ontstopperke is de rechterhand die u zoekt.

Uw lavabos, wcs, douche, riolen en leidingen hebben hun beschermengel gevonden: ontstoppen in Antwerpen is kiezen voor t Ontstopperke!

Ontstoppen

Wenst u dringend uw leidingen te laten ontstoppen in Antwerpen? Dan snelt t Ontstopperke u als de bliksem te hulp met een vakkundige service. Wij maken onmiddellijk komaf met de schuldige met als resultaat een kraaknette riool die functioneert als nooit tevoren!

Geurdetectie

Verstopte leidingen brengen vaak onuitstaanbare en onaangename geuren met zich mee. Dit betekent dat het hoog tijd is om uw leidingen aan een grondig onderzoek te laten onderwerpen! t Ontstopperke staat hierbij garant voor een grondige geurdetectie en biedt u de oplossing waarnaar u op zoek bent.

Riolering

Ondervindt u hinder van uw riolering? Maakt u zich geen zorgen! t Ontstopperke voert alle gewenste rioleringswerken in Antwerpen uit! Verstopte leidingen, reukoverlast, kalkaanslag enzoverder: uw riolering functioneert in een handomdraai als nooit tevoren.
Specialiteiten

t Ontstopperke: uw partner in crime voor het ontstoppen in Antwerpen

De alledaagse taken kunnen u af en toe wel eens voor een probleem stellen. Denk maar aan het wassen van uw kleren, het doorpoelen van u toilet en het afwassen van borden: vuile resten koeken al snel aan in uw leidingen, waardoor u te maken kan krijgen met verstoppingen. Wenst u deze snel, maar vakkundig van de baan helpen? Wel, ontstoppen in Antwerpen is ons vak en we maken dan ook onmiddellijk komaf met al uw problemen.

t Ontstopperke is de rechterhand die u zoekt. U kan beroep doen op onze uitgebreide waaier aan diensten, gaande van reukopsporing tot camera-inspectie, van rioleringswerken tot het ontstoppen en reinigen van uw leidingen. Uw lavabos, wcs, douche, riolen en leidingen hebben hun beschermengel gevonden: ontstoppen in Antwerpen is kiezen voor t Ontstopperke!

Ontstoppen in Antwerpen: t Ontstopperke doet het als geen ander

Rioleringen ontstoppen in Antwerpen? t Ontstopperke is uw idool voor uw riool! Uw problemen vormen onze passie en dat uit zich dan ook in de vijf sleutelwoorden die ons typeren: een jarenlange ervaring, een uitmuntende service, snel ter plaatse, scherp geprijsd en zeer flexibel. Als u met een rioleringsprobleem zit, is een snelle dienstverlening een absolute must. Onze directe hulp bij ontstoppingen in Antwerpen is dan precies wat u nodig heeft!

Bent u bang in een ware bouwwerf terecht te komen van zodra u zelf de handen uit de mouwen steekt? Geen probleem. Ontstoppen in Antwerpen is een kunst dat t Ontstopperke als geen ander beheerst. We ontstoppen uw riolering zonder breekwerken, gravingen en blootleggingen van leidingen. De bestaande openingen vormen onze poort tot de oplossing!

Ondervindt u dus problemen met uw riolering of leidingen en weet u niet waar te beginnen? Bent u op zoek naar een stel professionele handen om u uit de nood te helpen? Aarzel dan niet langer en contacteer t Ontstopperke om uw riolering te laten ontstoppen in Antwerpen. Voor al uw vragen kunt u ook te allen tijde terecht op het telefoonnummer 03/211 08 18 of op het e-mailadres info@ontstopperke.be. t Ontstopperke tracht u zo spoedig mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 t Ontstopperke
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
t Ontstopperke
Bosstraat 1
2040 Antwerpen
Tel.: +32 32110818
GSM: +32 485101101
Fax: +32 32889133
Contacteer ons